Barion Pixel

SZÁLLÍTÁS 5 MUNKANAPON BELÜL! • KERESSEN BENNÜNKET A FACEBOOKON IS!

    • Nincsenek termékek a kosárban.
Bemutatkozás

Rólunk

Cégünk 2007 januárjában alakult kertész, erdész és agrármérnök szakemberek összefogásával. Így legfontosabb tevékenységünk a kertészeti kivitelezés, dísznövény termelés, dísznövény kis- , és nagykereskedelem lett.

A szolgáltatásainkat már a megalakulásunk óta magas színvonalon végezzük. Célunk megrendelőink elképzeléseit maradéktalanul magvalósítani. Praktikus, változatos, szemet gyönyörködtető kertek, parkok megalkotása előzetes megbeszélés, és közös tervezés, vagy kész terv alapján. A kivitelezéshez szükséges minőségű és hatékonyságú szakemberek, szerszámok, és eszközök állnak rendelkezésünkre, hogy eleget tegyünk megrendelőink elvárásainak. Elégedett megrendelőink, és partnereink visszajelzései azt mutatják, hogy a beépítésre került anyagok és növények, mindig megbízható forrásból, kiváló minőségben biztosítjuk, az adott projekthez. Ebbe nagy segítségünkre van a saját termelő részlegünk, illetve külső beszállítókkal kialakított jó kapcsolat.

Fennállásunk során mindig is nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos szakmai fejlődésre, géppark fejlesztésekre. Szakembereink folyamatos képzésben részesülnek. Hatékony eszköz, készlet és munkaerő-gazdálkodásunknak köszönhetően a kis és nagy volumenű megrendeléseket egyaránt teljesíteni tudjuk, az ország egész területén.

Szolgáltatásaink

Kertépítés

Kertépítés, parképítés, teljes körű kivitelezés

Kert tervezés

Kerttervezés, parktervezés: megvalósítjuk álmai kertjét!

Öntözőrendszerek

Automata öntözőrendszerek telepítése, karbantartása
Erdészeti szolgáltatások

Erdészeti szolgáltatások

Fakitermelés, tisztítás, gyérítés, veszélyes fák szakszerű lebontása.
Virtuális séta

Nézzen körül nálunk!

"A talaj és a növények tapintása, a velük való foglalatoskodás, a föld szaga, a növények illata és megnyugtató színeik enyhítik a feszültséget, lelket öntenek az emberbe."

– Jane Goodalletológus

hu Magyar
X