Barion Pixel

SZÁLLÍTÁS 5 MUNKANAPON BELÜL! • KERESSEN BENNÜNKET A FACEBOOKON IS!

    • Nincsenek termékek a kosárban.

Kert tervezés

Növényfutár Bt.

Kerttervezés, parktervezés

Megvalósítjuk álmai kertjét, bízza ránk a kertépítés feladatait a megtervezéstől a kivitelezésen át akár az ápolásig, karbantartásig – nem fog csalódni!

Ha még nincs elképzelése leendő kertjéről, segítünk a tervezésben is, de ha konkrét igényekkel keres meg bennünket, annak megfelelően végezzük el a kertépítés munkálatait – természetesen a szakmai szempontokat figyelembe véve, szükség esetén alternatív javaslattal (pl. két növényfaj összeférhetősége, fényigény, vízigény, stb.)

A kerttervezés nem más, mint a Megrendelő által megálmodott kert, megalkotása, szakmai tapasztalattal rendelkező, tervező-kivitelező csapattal. Persze a kerttervezés tudománya nem merül ki abban, hogy összeválogatott, élettani igényeiknek megfelelő környezetbe, egymást megtűrő növényeket ültetünk, hanem ehhez kapcsolódóan, kerti tó, csobogó sziklakert, pergola, a szabadidőnkben használatos sütöde, és a különböző kerti utak létesítése is hozzátartozik tevékenységünkhöz. A kertépítés nem hagyja mindezt figyelmen kívül.

Vállaljuk kert, park, kerti tó, csobogó, sziklakert, kerti utak tervezését, 3D, számítógépes látványterv készítését, a helyszíni felmérés után, amit a kivitelezés, a kert elkészítése előtt láthat. Meggyőződhet róla, valóban megfelel-e a végeredmény elképzelésének.

A kertépítés első lépéseként, a tervek elkészítése szükséges, amihez a kertépítés helyszínével kell megismerkedni, ezért a munkát a helyszíni felméréssel kell kezdeni. Amelynek célja, hogy a megrendelő, vagy is az Ön elképzeléseit, igényeit, megtudhassuk, és felmérjük a terület adottságait. /A terület fekvését, méretét, formáját, talaj szerkezetét, minőségét/ Mindezen információk összessége, fontos a tervezési folyamatban, és a kész terv, alapjául szolgál, a megvalósítandó kert létrehozásának, kivitelezésének.

hu Magyar
X