Barion Pixel

SZÁLLÍTÁS 5 MUNKANAPON BELÜL! • KERESSEN BENNÜNKET A FACEBOOKON IS!

    • Nincsenek termékek a kosárban.

Válogasson minőségi növényeink között!

Most érkezett!

Virtuális séta

Nézzen körül nálunk!

3795

Termékeink száma

8177 +

Vásárlóink száma

19788 +

Vásárlások száma

Vásárolóink írták!

Köszönjük az észrevételeket!
Kiváló
140 vélemény alapján
Hajnalka Kosiba
Hajnalka Kosiba
2024-07-12
Sok helyről vásároltam már növényt az interneten. Az egyetlen negatívum hogy baromi messze lakunk tőletek. Köszönöm újra! Csodálatosak! Szerintem nem próbálkozom többször. Tőletek rendelünk és pont.
Ervin Szöllősy
Ervin Szöllősy
2024-06-05
Konténeres gyümölcsfákat rendeltem, szó szerint gyönyörűek. Teljesen korrekt áron árazva. A csomag összekészítése precíz és rendkívül gyors szállítás követte. Abszolút ajánlott.
Petra Nórándt
Petra Nórándt
2024-05-29
Áprilisban kaptam tőlük 2 szabadgyökerű mandulafát. Nem fogták meg. Nem reklamáció céljából írtam nekik emailt....Telefonon megkerestek másnap és felajánlottak 2 konténerest helyette. Másnap már meg is érkezett. Teljesen korrekt hozzáállás. Ajánlom őket mindenképp
Nagyné Kati
Nagyné Kati
2024-05-26
Precízen becsomagolt, gyönyörű, erős növényeket kaptam, köszönöm szépen!
Katalin Nyikos
Katalin Nyikos
2024-04-16
Fügét és piszkét rendeltem kb 3- 4 hete.. A növények frissek és életerősek voltak. Azonnal megfogta mind a kettő. Köszönöm, hogy ilyen életerős növényeket küldtek.A piszkét, fügét 2023-ban vásároltam. Most ( 2024.04.16. ) feltöltöttem két fotót, a füge gyönyörűen hajt, a piszkén pedig már lesz 3 vagy 4 gyümölcs. Mégegyszer köszönöm az életerős növénykéket. Üdv!
Mentusz Péter
Mentusz Péter
2024-04-08
Rendben megérkeztek a növények. Mindegyik szép, életerős. Az egyik viszont nem a képnek megfelelő fajta volt. Elnézést kértek, felajánlották, hogy saját költségükön visszaszállítják és visszafizetik az árát. Én ezt nem vettem igénybe, de kárpótlásként így is kaptam a növény értékénél nagyobb összegű kupont. Ilyen pozitív hozzáállást még nem tapasztaltam webáruház esetében. Ajánlom mindenkinek!
Zsuzsanna Jacsa
Zsuzsanna Jacsa
2024-04-05
Sok helyről rendeltem már növényt, de ilyen gyönyörű példányokat ennyire gondosan becsomagolva még sosem kaptam kézhez! És az árukat is teljesen rendben lévőnek érzem - főként a többi kertészethez viszonyítva! Szóval nagyon örülök, hogy rájuk találtam. Egészen biztosan visszatérő vásárlójuk leszek!

Partnereink

Legyünk az Ön vállalkozásával is a partnerek!
hu Magyar
X