Barion Pixel

SZÁLLÍTÁS 5 MUNKANAPON BELÜL! • KERESSEN BENNÜNKET A FACEBOOKON IS!

    • Nincsenek termékek a kosárban.

A növényekre vonatkozó garanciális feltételek

A termékek ellenőrzése

A Vevő a termékek átvételekor haladéktalanul köteles elvégezni a termékek minőségi ellenőrzését, és az esetlegesen felmerülő minőségi kifogásairól az Eladót azonnal értesíteni. A mennyiségi megvizsgálását a Vevő a csomag/termékek átvételekor köteles elvégezni és hiány esetén haladéktalanul jelezni az Eladó felé.
A termék tekintetében fennálló kárveszély a terméknek a Vevő vagy képviselője részére történő átadásával száll át a Vevőre.

Növényekre vonatkozó garanciális szabályzat:

Vásárlóink garancia jogosultságukat a cégünk által kibocsájtott blokk vagy számla másolattal kell igazolják.
Konténeres, cserepes, földlabdás növények esetén:

  • Vegetációs időszakban (amikor a növények kihajtott állapotban vannak: április 1 és szeptember 30 közötti időszak) kézbesített megrendelések esetén nem tudunk garanciát vállalni, mivel laikusok számára is láthatóan
    élő növényről van szó.
  • Vegetációs időszakon kívül (október 1 és március 31 között) kézbesített megrendelések esetén 30 nap eredési garanciát vállalunk a még ki nem hajtott növényekre.

Szabadgyökerű illetve akciós, leárazott növények esetében nem tudunk garanciát vállalni!
Garancia feltételei: szakszerű ültetés, gondos kezelés, szükség szerinti metszés növényvédelem, megfelelő öntözés, – tápanyagellátás növény bemutatása a beültetés helyén.

Garanciánk nem érvényes szélsőséges időjárás okozta növénykárok (fagykár, belvíz, árvíz, jégverés, aszály, szélvihar), a telepített növények elégtelen öntözése, betegségek, kártevők következtében történő pusztulása, talaj minőségi
problémája esetén.

Vitás esetekben a pusztulás okának meghatározására cégünknek jogában áll igazságügyi szakértő kirendelésére, aminek költségét abban az esetben a panasztevő (Vevő) fizeti, ha a pusztulást nem a növény minőségbeli
hiányosságai okozták a szakértő véleménye szerint.

Kérjük a kár elkerülése érdekében, hogy tartsák be a szakszerű ültetés, utógondozás szabályait, illetve szaktudás hiányában kérjék szakértő kertész segítségét.

hu Magyar
X