Borszőlő Kései érésű, közepesen-bőven termő, termésátlaga 10-13 t/ha, erős növekedésű, államilag elismert (1973) vörös borszőlő fajta. Talaj és fekvés iránt igényes, fagyérzékeny, a szárazságot közepesen tűri, zöldmunka igényes, kevésbé rothad, agrobaktériumra kifejezetten fogékony, kedvezőtlen évjáratban rosszul termékenyül. Bora kellemes illatú, rendkívül finom zamatú, tüzes, telt, harmonikus, kellemesen fanyar minőségi vörösbor. Fürt: ágas, laza, középnagy, átlagtömege 120 g. Bogyó: gömbölyű, kicsi, átlagtömege 1,7 g, kék, pontozott, feltűnően hamvas; húsa puha, leves, olvadó; íze közömbös; héja középvastag, szívós.
SZÁLLÍTÁS 1-7 MUNKANAPON BELÜL • KERESSEN BENNÜNKET A FACEBOOKON IS!